Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Artova Meslek Yüksekokulu İletişim Kulübü üyeleri, çevre temizliği ve engellilere destek olmak amacıyla başlattıkları mavi kapak toplama kampanyasında büyük bir başarıya imza attı. Bir yıl boyunca topladıkları 180 bin plastik kapaktan elde ettikleri gelirle bir engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye ettiler.

180 Bin Kapak Toplandı

İletişim Kulübü üyeleri İbrahim Şenyerli ve Hasan Can Kazi'nin öncülüğünde yürütülen kampanyada, Artova MYO öğrencileri 180 bin plastik kapak topladı. Toplanan kapaklardan elde edilen gelir, Artova Belediye Başkanı Ali Güner'in de destekleriyle bir tekerlekli sandalye alındı. Bu tekerlekli sandalye, Tokat'ın Artova ilçesi Sağlıca köyünden Kaya Töre'ye teslim edildi.

Sosyal Sorumluluk Projeleri Devam Edecek

Artova MYO Müdürü Doç. Dr. Hasan Coşkun, konuya ilişkin değerlendirmelerinde şunları söyledi: "İletişim Kulübü üyelerinin özverili çalışmaları, öğrencilerimizin katkıları ve Artova halkının desteğiyle gerçekleştirilen mavi kapak kampanyası, çevre bilincini artırmanın yanı sıra engellilerin yaşam kalitesini iyileştirmeye yönelik önemli bir adım oldu. Bu anlamlı kampanyayla, hem çevre kirliliğine dikkat çekmek hem de ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmanın güzel bir örneği sergilendi. Kampanyaya öncülük eden İbrahim Şenyerli ve Hasan Can Kazi'yi duyarlılıklarından dolayı kutluyorum. Artova Belediye Başkanı Sayın Ali Güner beyefendiye de bu projenin hayata geçirilmesinde göstermiş olduğu ilgi ve maddi destekleri için çok teşekkür ediyorum."

Öğrencilerden Teşekkür

Kampanyaya katılan ve destek veren herkese teşekkür eden İletişim Kulübü üyeleri, bu tür projelerin artarak devam etmesini umut ettiklerini ifade ettiler.

Çile dolu yaşantısı bestekar yaptı Çile dolu yaşantısı bestekar yaptı

 

 

Muhabir: Burhan Arar