Tokat'ta bugün Yeşilırmak Mahallesinde bir zincir marketin şubesinde yaşanan olayda bir kadın müşterinin kadın market çalışanını saçından sürükleyip dondurucu dolaba kafasını vurarak darp ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. O anlarda talihsiz çalışan çığlık çığlığa kaldı.

Tokat Habermarket Kavga2

Tokat merkezde Şehitler Camii altındaki bir market zincirinin şubesinde yaşanan olayda Sevgi H. adlı şüpheli bilinmeyen bir nedenle kadın market çalışanı Buse U.'ya saldırdı. Market çalışanı Buse U.'nun saçlarını önce eline dolayan daha sonra sürükleyerek markette bulunan dondurucu dolaba kafasını defalarca vuran Sevgi H.'nin saldırı anı bir cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay anında kadın çalışan çığlık çığlığa kaldı. 
Şüpheli Sevgi H., kasten yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından ifadesi alınmak üzere Karşıyaka Polis karakoluna götürüldü. Burada ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Ordu’da ‘dur’ ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünün çarptığı astsubay şehit oldu Ordu’da ‘dur’ ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünün çarptığı astsubay şehit oldu

Muhabir: Mihriban Koçaker