Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Arzu & Cemil Çağlar çiftinin oğlu Melikşah Çağlar, hayatını Buse Başpınar ile birleştirdi. Şerife & Hacı Murat Başpınar çiftinin kızları Buse ile Melikşah Çağlar’ın düğün merasimi, önceki gün Tokat’ta gerçekleştirildi.

Nikâh Şahitleri Arasında Önemli İsimler
Düğün töreni, Tokat’ta bulunan bir düğün salonunda düzenlendi ve önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, genç çiftin nikâh şahitliğini yaparak bu özel günde onlara destek verdi.Whatsapp Image 2024 09 03 At 10.59.40

Siyaset ve İş Dünyasından Yoğun Katılım
Düğüne, AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Çorum Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Baro Başkanı Av. Turan Kalıpcı, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Hüseyin Şahin, Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ve AK Parti yönetimi katıldı. Çağlar ve Başpınar ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli de bu mutlu güne şahitlik etti.

 
Tokat’ta gerçekleşen bu görkemli düğün, bölgenin önemli isimlerini bir araya getirdi. Melikşah Çağlar ve Buse Başpınar’ın düğünü, davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Düğün töreninde hem duygusal hem de neşeli anlar yaşandı.

 

Yavuz Ağıralioğlu’nun Yeni Partisinde Tokat'tan sürpriz isim Yavuz Ağıralioğlu’nun Yeni Partisinde Tokat'tan sürpriz isim

 

Muhabir: Burhan Arar