Nesine TFF 3. Lig 1. Grup 5. Hafta karşılaşmasında, Tokat Belediye Plevnespor’un Deniz Pala’nın ayağından bulduğu golle 1-0 kazanılan 23 Elazığ Futbol Kulübü maçın ardından Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı Ahmet Akcan, yardımcı antrenör Mert Zafer Aydın, kaptan Muhsin Polat ve Deniz Pala açıklamalarda bulundular.

Ahmet Akcan: “Altın Değerinde Bir Galibiyet Aldık”
Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı Ahmet Akcan, “Altın değerinde bir galibiyet aldık. Şu anda çok mutluyuz. 3 puanı aldık ve bu bizim için çok önemliydi. İnşallah önümüzdeki hafta tam kadro sahaya çıkacağız. Biliyorsunuz, dört haftadır puan alamıyorduk. İki mağlubiyet ve iki beraberlik var. İnşallah bundan sonra şans bizden yana olacak ve tam kadro devam edeceğiz. Şeytanın bacağını kırdık, Allah razı olsun. Sahada 90 dakika boyunca mücadele eden tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.Whatsapp Image 2024 10 07 At 14.13.18

Mert Zafer Aydın: “Beklediğimiz Bir Galibiyetti Ama Biraz Geç Geldi”
Yardımcı Antrenör Mert Zafer Aydın, “Allah’ın izniyle şeytanın bacağını kırdık ve galip geldik. Mücadele eden bütün futbolcularıma, hocalarıma, başkanlarıma ve bize güvenen herkese teşekkür ediyorum. Beklediğimiz bir galibiyetti ama biraz geç geldi. Daha önce almak istiyorduk ama bundan sonra inşallah devamı gelecek. Bu bir imtihan, Allah’ın izniyle bundan sonrası daha güzel olacak. Haftaya Artvin deplasmanında Hopaspor'la karşılaşacağız. Oradan da puan veya puanlarla döneceğiz inşallah.” diye konuştu.

Muhsin Polat: “Üç Puanı Almak Çok Önemliydi”
Kaptan Muhsin Polat, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Puan kaybetmeme duygusu var. İlk yarıda çok iyi mücadele ettik. İkinci yarıda ise, son iki üç haftadaki kötü gidişatın da etkisiyle skoru korumak için biraz geri çekildik. Ama önemli olan kazanmaktı. Üç puanı almak çok önemliydi. Çoğu kişi de içeride bu maçın kazanılacağını bekliyordu. Bundan sonraki süreçte inşallah hem daha iyi futbol oynayacağız hem de bir seri yakalayarak önümüze bakacağız. İlk adımı attık, devamı gelecek inşallah. Dediğim gibi, şeytanın bacağını kırdık ve devamını getireceğiz. İçeride veya dışarıda fark etmeyecek artık. Biliyorsunuz geçen sene ara sıra stil yapıyordum. Bu sene bunun devamını yapmak istedim. Stil değişikliğine gittim. Bugün oynadığımız maçı da kazandık, bu bir totem gibiydi benim için. Bekliyordum, "Yapacağım, yapacağım" diyordum, bu haftaya nasip oldu. Çok şükür galibiyetle de geldi.” değerlendirmesinde bulundu.Whatsapp Image 2024 10 07 At 14.44.02

Deniz Pala: “Tokat Belediye Plevnespor’da İlk Golümü Atmak Nasip Oldu”
Forvet oyuncusu Deniz Pala, “Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Doksan dakika boyunca çok iyi mücadele ettik. Gol atmanın sevincini yaşıyorum. Tokat Belediye Plevnespor’da ilk golümü atmak nasip oldu, inşallah devamı gelir.” açıklamasında bulundu.

Boluspor, Ahlatcı Çorum FK maçının hazırlıklarını sürdürdü Boluspor, Ahlatcı Çorum FK maçının hazırlıklarını sürdürdü

Whatsapp Image 2024 10 07 At 14.13.18 (1)

Muhabir: Burhan Arar