Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin eski rektörlük binasının yerinde temeli atılan bina yükseliyor.  Üniversitenin Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne bağlı olarak inşa edilen üçüncü basamak acil yardım merkezi, şehrin sağlık altyapısını güçlendirmeye ve bölgedeki sağlık hizmetlerini bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor.

Whatsapp Image 2024 10 12 At 16.12.35

TOKİ Duyurdu: Tokat’ta Ev ve İş Yeri Satışı Başlıyor! İşte Satış Detayları TOKİ Duyurdu: Tokat’ta Ev ve İş Yeri Satışı Başlıyor! İşte Satış Detayları

 Üçüncü Basamak Acil Yardım Merkezi
Toplam 5000 metrekarelik bir alana yayılan bu yeni acil yardım merkezi, Tokat ve çevresinde yaşayan vatandaşlara hızlı ve etkili sağlık hizmeti sunacak. Binada 30 yetişkin acil, 10 çocuk acil ve 8 yoğun bakım ünitesi yer alacak. Proje, Tokat’ta sağlık hizmetlerinde büyük bir dönüşümün kapılarını aralıyor.Whatsapp Image 2024 10 12 At 16.12.35 (4)

 Tokat'ın Sağlık Altyapısı Güçleniyor
Yeni acil servis binasının inşası, Tokat’ın sağlık hizmetleri altyapısına büyük katkı sağlayacak. Kritik vakalar için artırılan yoğun bakım kapasitesi, bölgedeki sağlık hizmetlerini güçlendirecek. Bu gelişmelerle birlikte hastane personeli ve vatandaşlar için otopark sorunu da tarihe karışacak.

 

 

Muhabir: Burhan Arar