Başkan Yazıcıoğlu tabelalarda da değişim başlattı! Başkan Yazıcıoğlu tabelalarda da değişim başlattı!

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, İçme suyu sorunu yaşayan Kışlabağları ve Hubyar bölgelerinin içme suyu sıkıntısının giderildiğini belirtti.

Kışlabağları ve Hubyar bölgelerinde yapımı tamamlanan yeni hat ve içme suyu deposu alanında teknik ekibiyle birlikte incelemelerde bulunan Başkan Yazıcıoğlu, bölgede yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda yeni içme suyu hattı ve deponun yapıldığını açıkladı.

Başkan Yazıcıoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kentimizin kronikleşmiş, yıllardır çözülemeyen sorunlarına odaklandık ve ilk adımı attık. Tokat’ımızda uzun yıllardır içme suyu sorunu yaşayan ve her gün 10’larca tankerle su taşınan Kışlabağları ve Hubyar bölgelerimizdeki çileye son verdik. Yaklaşık 2 bin metre uzunluğunda yeni içme suyu hattımızı tamamladık. Aynı zamanda içme suyu depomuzu tamamlayıp yeni su kaynaklarıyla besledik. Yaptığımız çalışmalar neticesinde bu iki bölgemizdeki hemşehrilerimize temiz, sağlıklı ve kesintisiz içme suyunu ulaştırdık. Tüm bunları yaparken Tokat Belediyemizin kendi öz imkânlarını kullandık. Uzman ekiplerimiz ve ekipmanlarımızla içme suyu sıkıntısı olan bölgelerimizdeki kronikleşmiş sorunları ortadan kaldırdık. Hem tasarruf sağladık, hem de verimlilik elde ettik. Bölgelerimize ve değerli hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

Kaynak: Tokat Belediyesi/Bülten