Cumhuriyet Halk Partisi Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Artova ve Zile grup yollarının bir türlü tamamlanamadığına dikkat çekerek, vatandaşların ve gurbetçilerin Kurban Bayramı gibi özel zamanlarda tozlu ve bozuk yolları kullanmak zorunda kalmalarını eleştirdi. Kurtgöz, bu durumun hak edilmediğini belirterek sert tepki gösterdi.

Tokat Haberyol1

Başkan Kurtgöz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, iktidar milletvekillerini ve siyasetçileri makam araçlarıyla bu yolları kullanmaya davet ederek, "Gerçek durumu görmeleri için bu yollardan geçmeleri gerekiyor. Vatandaşlarımızın ve gurbetçilerin yaşadığı bu sıkıntıları yerinde görmeleri önemlidir" dedi.
Yol sorununun hala çözülemediğine dikkat çeken Kurtgöz, özellikle Almus İlçesi'ne bağlı Mescit köyü gibi yayla yerleşimlerine ulaşımın güçlükle sağlandığını ifade ederek "Vatandaşlarımız, yayla yollarında adeta eziyet çekiyor. Bu durum kabul edilemez" dedi.  Kurtgöz, yolların acilen tamamlanması gerektiğini vurguladı.

Tokat’ta İlk Ders Konusu Belli Oldu Tokat’ta İlk Ders Konusu Belli Oldu

Tokat Haberyol2

Kurtgöz, hükümet yetkililerine seslenerek, bölgedeki yollarda ki eksikliklerinin giderilmesi için somut adımlar atılmasını istedi. "Yolların bir an önce tamamlanması ve vatandaşlarımızın güvenliği ve konforu için gereken önlemlerin alınması şarttır" şeklinde konuşan Kurtgöz, sorunun çözümü için ilgililerin daha fazla duyarlılık göstermesi gerektiğini belirtti.

Muhabir: Mihriban Koçaker