Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Ege'nin kuzeydoğusu, Göller Yöresi, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve kuzeydoğusu, Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı Karadeniz (Bolu hariç), Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii, İstanbul’un kuzey kıyıları, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Sivas’ın doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
Ekran Görüntüsü 2024 09 08 090348KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; Batı Karadeniz (Bolu hariç), Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii, İstanbul’un kuzey kıyıları, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Sivas’ın doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir.
Ekran Görüntüsü 2024 09 08 090407

Başkan Yazıcıoğlu tabelalarda da değişim başlattı! Başkan Yazıcıoğlu tabelalarda da değişim başlattı!

TOKAT'TA KUVVETLİ GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR
Tokat'ta Kuvvetli Gökgürültülü Sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminine göre bugün Tokat'ta Kuvvetli Gökgürültülü Sağanak yağış bekleniyor. Yağışların pazartesi günü de etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı sabah saatlerinde 26 derece iken  saat 12.00-15.00 arasında sıcaklık 32 dereceye çıkacak, hissedilen sıcaklık ise 36 derece olacak. Havada nem oranı yüzde 62. 

Muhabir: Mihriban Koçaker