Tokat'ta beynindeki tümör nedeniyle tedavi gören polis memuru Oğuz Yılmaz, vefatının ardından düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz’ın cenazesi, meslektaşları, ailesi ve yerel yetkililerin katılımıyla gerçekleşen anlamlı bir törenle defnedildi.

Erbaa Polis Kanser1

Tokat Polis Teşkilatı Yasta

Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Oğuz Yılmaz, bir yıldır beynindeki tümör nedeniyle tedavi görmekteydi. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Yılmaz, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi duyan mesai arkadaşları ve ailesi derin bir üzüntü yaşadı.

Erbaa’da Zara Konseri ile Unutulmaz Bir Gece Erbaa’da Zara Konseri ile Unutulmaz Bir Gece

Erbaa Polis Kanser2

Cenaze Töreninde Duygu Dolu Anlar

Yılmaz'ın naaşı, Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törenin ardından, Merkez Büyük Cami'nde kılınan cenaze namazı ile uğurlandı. Cenaze törenine, Tokat İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Vali Yardımcısı Kaya Çelik, Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, mesai arkadaşları ve ailesi katıldı. Tören sırasında duygusal anlar yaşanırken, Yılmaz'ın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Erbaa Polis Kanser3

Polis Memuru Oğuz Yılmaz’ın Anısına

Yılmaz’ın cenazesi, Sarmadır Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törende konuşan Tokat İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Oğuz Yılmaz’ın görevi başında her zaman fedakar ve özverili olduğunu belirterek, "Kendisi sadece iyi bir polis değil, aynı zamanda iyi bir insandı. Onu daima kalbimizde yaşatacağız" dedi.

Erbaa Polis Kanser4

Erbaa Polis Kanser5

Erbaa Polis Kanser6

Erbaa Polis Kanser7

Muhabir: Murat Onur