Yolcu otobüsü yanarak kül oldu Yolcu otobüsü yanarak kül oldu

AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, 8. olağan kongre sürecinin başladığını duyurdu. İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasına AK Parti MKYK Üyesi Hayati İnanç, Milletvekilleri Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir de katıldı. 
7 İLÇENİN KONGRE TARİHLERİ BELLİ
AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, "Genel merkez teşkilatımızla birlikte yürüttüğümüz Türkiye Buluşmaları programımızı aşağı yukarı tamamlamış bulunmaktayız. Bizim 8. Olağan Kongremizle alakalı da inşallah start vermiş bulunmaktayız. Biz de öncelikle ilçelerimizden başlamak kaydıyla bizim şu an 7 tane ilçemizin kongre tarihleri net olarak belli. 5 ilçemizde genel merkezimizin planlamasından sonra sizlere ilan edeceğiz. Bu startımız inşallah cumartesi ayın 12'sinde Artova ve Yeşilyurt ilçelerimizden başlayacak. Pazar günü de Zile'yle devam edeceğiz üç ilçemizi. Genelde planlamamızı şu şekilde yaptık. Bir hafta iki ilçemizi ya da yoğunluğunun akışına göre 4 ilçemizi bir haftayı boş geçip 15'er günlük süreçlerle genel merkezimizin de katılımcılarını programlarına uyacak şekilde planlamaya çalıştık. Allah nasip kısmet ederse Aralık'ın 12'sine kadar biz ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız" dedi. 
NİSAN AYI SONUNDA BÜYÜK KONGRE YAPILACAK
Akabinde de il kongrelerimiz Türkiye genelinde yapılacağını aktaran Özer, "Nisan ayı sonu itibariyle de büyük kongremizi yapıp inşallah teşkilatlarımızdaki nöbet değişimini görev değişimini tamamlamış olacağız. Biz de süreç şu şekilde işler arkadaşlar. Hizmet eden arkadaşlarımız zamanı vakti gelince kendisi müsaadesini ister. Hani mahkeme kadıya mülk olmadığını bildiğimiz gibi nöbet şu an bizde. Yarın başka kardeşlerimize nöbetlerimizi belki devredeceğiz, belki devam edeceğiz. Bunun da kararını halkımız verecek. Bu şekilde süreçlerimiz başladı ve devam ediyor. " diye konuştu. 

Muhabir: Mihriban Koçaker