TOGÜ'de "Güncel Yaklaşımlarla Eğiticilerin Eğitimi Programı Atölye" çalışması başladı TOGÜ'de "Güncel Yaklaşımlarla Eğiticilerin Eğitimi Programı Atölye" çalışması başladı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi acil servisi inşaatı resmen başladı. AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, üniversite hastanesine üçüncü basamak acil yardım binasının yapımının başladığını duyurdu. Bu projeyle birlikte, hastanenin otopark sorununun çözülmesi amacıyla mevcut yemekhanenin yıkılarak yerine 500 araçlık kapalı park yeri yapılması planlanıyor.Whatsapp Image 2024 07 01 At 13.50.05 (2)

Yeni Acil Servis Binası

Aldemir, "Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezimize bağlı olarak inşaatı başlatılan Acil Servis Binamız, 5000 metrekarelik alana sahip olup, mevcut haliyle ikinci basamak olan Acil Servisimiz hizmet kalitesini artırmak için üçüncü basamak olacak şekilde planlanmıştır. İnşaatı devam eden Acil Servis Binamız, 30 yetişkin acil, 10 çocuk acil ve 8 yoğun bakım kapasiteli olacaktır. Ayrıca personel yemekhanesi ve otopsi ünitesi de planlanmıştır," dedi.Whatsapp Image 2024 07 01 At 13.50.05 (3)

Otopark Sorunu Çözülüyor

Aldemir, "Acil binasının inşaatı için hizmete kapatılan açık otoparkın ilerleyen süreçlerde %60'ı tekrar hizmete açılacaktır. Acil binamızın tamamlanmasından sonra, mevcut yemekhane olarak kullanılan spor salonu yıkılarak yerine 500 araçlık kapalı otopark yapılması planlanmıştır," diye ekledi.Whatsapp Image 2024 07 01 At 13.50.05 (4)

Bu yatırımlarla birlikte Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi, sağlık hizmetlerinde önemli bir kalite artışı sağlamayı hedefliyor. Bu yenilikler, bölge halkının daha iyi sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak ve hastanenin kapasitesini artıracaktır.

Muhabir: Burhan Arar