Tokat Belediye Plevnespor’un Bilet Fiyatları Belli Oldu Tokat Belediye Plevnespor’un Bilet Fiyatları Belli Oldu

Tokat’a yatırım yapacak olan DMT Modüler Prefabrik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Aydoğan ve Ahmet Aydoğan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
BAŞKAN YAZICIOĞLU’NDAN MÜJDE
Tokat’ta yapımına başlanılan üretim merkeziyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yapılan görüşmeler neticesinde Tokat’ın önemli yatırım merkezlerinden biri olacağını belirtti.
Başkan Yazıcıoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Tokat’ımıza, değerli hemşehrilerimize müjde vermek istiyorum. ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışımızla göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yatırımcılarımızı Tokat’a davet etmeye, şehrimizde yeni istihdam alanları oluşturmaya gayret gösteriyoruz.
‘Üretken Belediyecilik’ sorunlara odaklanmak ve çözümler üretmektir. Bizler de Tokat’ımızın en önemli sorunları arasında yer alan istihdam sorununa köklü ve kalıcı çözümler üretmeye çalışıyoruz” dedi.
TOKAT’TAN DÜNYA’YA
Tokat’ın yatırım, istihdam ve üretim konusunda yaşadığı sıkıntıları çözmek için değişimin başladığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, kurulacak yeni üretim merkezi ile ilk etapta 500 kişinin istihdam edileceğini söyledi.
Başkan Yazıcıoğlu, şunları söyledi:
“Gerçekleştirdiğimiz ikili görüşmeler neticesinde Tokat’ımıza Modüler Prefabrik Üretim Merkezimizi kazandırdık. Akıllı, kalıcı modüler konteynerler şehrimizde üretilecek. Değerli yatırımcılarımız Organize Sanayi Bölgemizde yaklaşık 150 Milyon Dolarlık bir yatırıma imza attılar. Üretim merkezimiz aktif hale geldiğinde ilk etapta 500 kişiyi istihdam ederek başlayacaklar. Burada üretilecek ürünler dünyaya ihraç edilecek. Yapılan görüşmeler ile şuanda hali hazırdı 26 ülkeye ihraç edilmesi planlandı. Akabinde bu sayı da istihdam sayısı da artacaktır.
Faaliyetine başlayacak olan DMT Modüler Prefabrik Yapı firmamız gerek Üniversitemiz AR-GE ekibiyle istişare ve irtibat halinde olacak, hem üniversite öğrencilerimiz hem de lise öğrencilerimiz firma bünyesinde staj yapabilecekler.
DMT Modüler Prefabrik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Aydoğan beye ve değerli Yönetim Kurulu üyelerine şehrimize kazandırdıkları üretim merkezi için ve bugünkü nazik ziyaretlerinden dolayı tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim. Rabbim tüm iş insanlarımıza, esnaflarımıza bolluk ve bereket versin.”

Muhabir: Murat Onur