Çeltek: “Türkiye’nin Gündemi Anayasa Değil Ekonomidir” Çeltek: “Türkiye’nin Gündemi Anayasa Değil Ekonomidir”

Tokat’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı için yapılan hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, bu yılki kutlama programına dair detaylar da netleşti. Vatandaşların en çok merak ettiği soru ise, bu yıl Tokat’ta Fener Alayı düzenlenip düzenlenmeyeceği. 

Zafer Bayramı Kutlama Programı Belli Oldu

Tokat’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı programı sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Saat 09.00’da gerçekleşecek olan bu tören, bayram coşkusunu şehre yayacak. Ardından, saat 09.30’da Tokat Valiliği Makamı’nda resmi tebrikler kabul edilecek.

Raw Adanada Cumhuriyet Bayrami Fener Alayi Yuruyusuyle Kutlandi 771374866

Büyük Tören ve Geçit Merasimi

Saat 10.00’da ise Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan büyük tören ve geçit merasimi ile Tokat halkı, Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini bir kez daha yaşayacak. Askeri birliklerin, gazilerin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan bu tören, Tokat’ta yıllardır süregelen bir gelenek olarak halkı bir araya getirecek.

Ant61 24010543

Peki, Fener Alayı Düzenlenecek mi?

Vatandaşların en çok merak ettiği konu ise, Fener Alayı’nın bu yıl da düzenlenip düzenlenmeyeceği. Edinilen bilgiye göre, Tokat’ta Zafer Bayramı coşkusu, akşam saatlerinde düzenlenecek olan Fener Alayı ile doruğa ulaşacak. Saat 20.00’da Gaziosmanpaşa Stadyumu önünden başlayacak olan Fener Alayı, Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam edecek. Bu özel etkinlik, geceye ışık ve renk katacak, Tokat sokaklarını zafer coşkusuyla aydınlatacak.

  Thumbs B C 9E3Ce2557E65Dfc126B712Feba848C56

 
 

Muhabir: Burhan Arar