Soner6

Tokat’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısı ile Tokat Belediyesi tarafından dün gerçekleşen Gökhan Akar konserinin ardından bugün Türk Pop’unin sevilen isimlerinden Siner Sarıkabadayı sahne aldı.

Soner7

Tokat'ın en renkli mekanı: Çini Sanat! Tokat'ın en renkli mekanı: Çini Sanat!

Tokat Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen konsere Tokat halkının ilgisi yoğun oldu. Konserde sahneye çıkan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, bir selamlama konuşma yaptı.

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut’da günün anlamını belirten bor konuşma yaptı. Ardından hem Başkan Yazıcıoğlu hem Milletvekili Bulut sanatçıya çiçek ve hediye takdim etti. 

Soner2

Aynı zamanda söz yazarı olan ve birçok sanatçıya şarkı veren sanatçı, Sertap Erener, Murat Dalkılıç, Murat Boz gibi sanatçılara verdiği bazı sevilen şarkıları dahil eski ve yeni birçok şarkısını seslendirdi.
Sanatçı konserinde 10. Yıl Marşını da seslendirdi.

Soner5

Ardından seslendirdiği bir başka şarkı ile Tokat halkına veda eden Sarıkabadayı, Tokata daha önce gelmemiş olmaktan duyduğu üzüntüyü belirterek halkın coşkusu karşısında çı-ok mmnun kaldığını ifade etti ve en yakın sürede tekrar konser verme sözü verdi. 
Sanatçı alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

Muhabir: Mihriban Koçaker