İsli Demlik Sohbetlerinde bu kez Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan ile Sivas’ta ikamet eden Tokatlılar buluştu. Milletvekili Arslan, Haftaya Yıldızeli Hızlı Tren İstasyonu’nun açılacağını ifade ederek, “Çamlıbel Tüneli 2025 yılı yatırım programına alındı. Yine yeni bir çalışmamızda eski havaalanı ile ilgili olarak devam ediyor, yakın zamanda bir müjde vereceğiz” dedi.

Tokatlı basın mensupları Tokat Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Kemal Özdilek önderliğinde Haber 60 Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Anadolu Basın Yayın Birliği Tokat Temsilcisi ve Genel Başkan Yardımcısı Yakup Orakçı’nın Ezeköyü’nde ki bahçesinde bulunan İsli Demlik Sohbetlerinde bu kez Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan ile Sivas’ta ikamet eden Tokatlılar bir araya geldiler.

Whatsapp Image 2024 09 02 At 15.34.15

İSLİ DEMLİK SOHBETİNE KATILANLAR

İzinsiz Park Sorunu Tokat’ın Kalbinde Büyüyor: Eski Valilik Binası Otopark mı Oldu? İzinsiz Park Sorunu Tokat’ın Kalbinde Büyüyor: Eski Valilik Binası Otopark mı Oldu?

Programa, Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, İçişleri Mülkiye Başmüfettişi Aydın Ölmez, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan, eski İl Genel Meclisi Üyesi Nihat Elibol, Sivas Tokatlılar Derneği Onursal Başkanı Abdullah Tezgelen, TANAP Bölge Müdürü Ceyhun Taran, Sivas Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Yılmaz Özcan, Cumhuriyet Üniversitesi İ.İ.B. Fakültesinden Prof. Dr. Ali Rıza İnce, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden Doç. Dr. Serkan Türkoğlu, Sivas Kafkas Derneği Başkanı M. Fatih Özdemir, Sivas Sofra Kebap İşletmecisi Ahmet Çınar Tokat’a gelerek Tokat – Sivas buluşmasına katıldılar.

457828836 3664134190565257 2903870775953957528 N

YILDIZELİ TREN İSTASYONU AÇILIYOR

İsli Demlik Sohbetlerinde açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat’ta yapılan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Arslan, Haftaya Yıldızeli Tren İstasyonun açılacağı müjdesini verdi.

Tokat Haberyht (4)

ÇAMLIBEL TÜNELİ 2025 YILI YATIRIM BÜTÇESİNE ALINDI

Çamlıbel Tünelinin 2025 yılı yatırım bütçesine alındığını, Afad ve deprem dolayısı ile Yolkanak ve Sulusaray’da  TOKİ tarafından yapılacak olan evlerin ihale edildiğini söyledi.2174703

Arslan, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından tadımlık getirilen organik meyveler üzerinde de meyve ormanı çalışmalarının devam ettiğini, Tokat’ın organik meyvelerinin örnek olduğunu söyledi.

ARSLAN ESKİ HAVAALANI HAKKINDA MÜJDE VERECEK

Tokat Niksar yolu hakkında konuşan Arslan, eski havalimanı üzerinde de olumlu çalışmaların olduğunu yakında ora hakkında müjde vereceğiz dedi. Şenyurt Mühimmat Fabrikasının temel atılacak seviyeye geldiğini, işlerin çok hızlı yürüdüğünü söyledi.

A S S A S A 2

Artova Zile yolunun karayollarına devri ile birlikte iyileşme çalışmalarının başlayacağını, Tokat’ta ki kamu yatırımlarının hepsinin takiplerinde olduğunu ifade etti.

Sivas’taki Tokatlılarda İsli Demlik sohbetlerinin namını Sivas’ta duyup okuduklarını belirtirken, en kısa sürede Tokatlı basın mensuplarını Sivas’ta da görmek ve konuk etmek istediklerini belirttile

Muhabir: Mihriban Koçaker