Tokat Valisi Abdullah Köklü, Tunceli’de askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Tokatlı Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş’in (27) acılı babası Tacettin Kızılateş’e taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarete, AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz da katıldı.

Acı Haber Tokat’a Ulaştı
Tunceli'nin Ovacık ilçesi Kuşluca Karakolu sorumluluk bölgesinde, 62 JAA 408 plakalı askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada Tokatlı Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş şehit oldu. Acı haber, Tokat Bedestenoğlu Mahallesi’nde yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafından bildirildi. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, sağlık ekipleri de bölgede hazır bekletildi.

Şehidimizin Babasına Taziye Ziyareti
Şehidimizin baba ocağında, Vali Abdullah Köklü ve beraberindekiler Tacettin Kızılateş’e taziye dileklerini ilettiler. Tokat halkının şehit ailesine destek vermek için yoğun katılım gösterdiği taziye ziyareti esnasında, Vali Köklü şehidin ailesinin her zaman yanında olacaklarını belirtti. Şehit Kızılateş’in cenaze töreni ise yarın ikindi namazı sonrası gerçekleşecek.

Tokat, Çorum’a Fark Atamadı Ama Amasya’yı Geçti Tokat, Çorum’a Fark Atamadı Ama Amasya’yı Geçti

Şehit Doğan Kızılateş’in Hayatı
Şehit Doğan Kızılateş’in ailesi, acı haberle derinden sarsıldı. Baba Tacettin ve anne Gülten Kızılateş’in, 1 erkek ve 3 kız çocuğu olduğu, şehit Doğan Kızılateş’in ise bekar olduğu öğrenildi. Genç yaşta vatanı için can veren Kızılateş’in naaşı, ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazıyla toprağa verilecek.

458920741 904056895091794 3099553720654420067 N

Muhabir: Burhan Arar