Tavas Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak göreve başlayan Tokat Turhallı hemşehrimiz Op. Dr. Damla Özdemir, yeni görevine hızlı bir başlangıç yaptı. Mesleki kariyerinde başarılı adımlarla ilerleyen Dr. Özdemir, Tokatlılar için gurur kaynağı oldu.

Op. Dr. Damla Özdemir Kimdir?

1991 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinde doğan Damla Özdemir, lise eğitimini Zile Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. 2012 yılında Bulgaristan Sofya Tıp Fakültesi’ne başlayan Dr. Özdemir, 2019 yılında başarıyla mezun oldu. Mezuniyetinin ardından memleketi Turhal’da Devlet Hastanesi’nde acil serviste zorunlu hizmetini gerçekleştirdi.

2019 yılında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasına başlayan Dr. Özdemir, Nisan 2024'te ‘Operatör Doktor’ unvanını kazandı. Alanında çeşitli kongre ve kurslara katılarak uzmanlığını pekiştiren Dr. Özdemir, Tavas Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak mecburi hizmet görevine başlamış bulunuyor.

Yeni Görevinde Başarılar Diliyor

Op. Dr. Damla Özdemir, Tavas Devlet Hastanesi’nde göreve başlamaktan dolayı mutlu olduğunu ve burada hastalarına en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçladığını ifade etti.  Dr. Özdemir’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Tokat maçına gitmek için gözyaşı döktü Tokat maçına gitmek için gözyaşı döktü

   

Muhabir: Burhan Arar