Tokat'ta yabancı uyruklu üniversite öğrencisi evinde ölü bulundu Tokat'ta yabancı uyruklu üniversite öğrencisi evinde ölü bulundu

Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonu 16. Olağan Genel Kurulu, İstanbul Florya Engelliler Yaz Kampı’nda gerçekleştirildi. Bu önemli toplantıda Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras, federasyonun yeni yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı olarak seçildi.

Göreve seçilmesinin ardından bir açıklama yapan Ali Aras, yeni görevinde hem Tokat’taki hem de Türkiye genelindeki tüm engelli bireylere hizmet etmeyi amaçladığını belirtti. 

Başkan Ali Aras yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Cenab-ı Allah’ın izniyle, sadece Tokat’taki değil, tüm Türkiye’deki engelli kardeşlerimize ayrım yapmadan hizmet verebilmek nasip olur inşallah. Beni bu kutsal göreve layık gören federasyon başkanımız Sayın Cemal Merdan’a, federasyona bağlı dernek başkanlarımıza, delegelerimize ve Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Sayın Şükrü Boyraz’a teşekkür eder, yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşlarıma başarılar dilerim. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.”
Başkan Ali Aras’ın başkan yardımcılığı görevine seçilmesi ile birlikte federasyonun engellilere yönelik çalışmalarında daha güçlü adımlar atması bekleniyor.

Muhabir: Mihriban Koçaker