Aşırı sıcaklıklar bitkilerde mutasyona yol açtı Aşırı sıcaklıklar bitkilerde mutasyona yol açtı

Değişim Başlıyor sloganıyla girdiği yerel seçimleri kazandıktan sonra kolları sıvayan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, kentsel dönüşüm ve trafik başta olmak üzere Tokat'ı daha modern ve yaşanabilir kılacak çalışmalara başladı.

Iller1

Yazıcıoğlu, İller Bankası Bölge Müdürlüğünde bu projelerle ilgili bir görüşme gerçekleştirdi. O toplantıdan fotoğraf karelerini ise sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraflarda Tokat'ta bazı bölümlerin yer aldığı harita üzerinden Başkan Yazıcıoğlu'nun anlatım yaptığı gözlenirken Tokat'ı daha modern ve yaşanabilir kılacak projelerin detayları merak edildi. 

Iller2

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, paylaşımında toplantıya dair "Daha modern ve daha yaşanılabilir bir kent için Tokat’ımıza kazandıracağımız projelerle ilgili İller Bankası Bölge Müdürlüğümüzle görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Kentimiz için kaynaklar üretiyor, mutlu ve huzurlu şehir için değişime tüm hızımızla devam ediyoruz. İller Bankası Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz ve teknik ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederim" notunu düştü. 

Muhabir: Mihriban Koçaker