Boluspor, orta saha oyuncusu Paul Omo Mukairu'yu renklerine bağladı Boluspor, orta saha oyuncusu Paul Omo Mukairu'yu renklerine bağladı

Beşiktaş Güreş Takımı'nın Milli Sporcusu Tokat'ın gururu Nesrin Baş, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için son çalışmalarını yapıyor. Beşiktaş Spor Kulübü tarafından paylaşılan videoda başarılı sporcu hazırlık sürecini anlatarak olimpiyat heyecanını paylaştı. 

Paris'te 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarında, 204 ülkeden 10 bin 500 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyonda 32 branşta toplam 329 etkinlik gerçekleştirilecek.

Nesrinn

Tokatlı Milli Güreşçi Nesrin Baş, "Buradaki bütün arkadaşlarımız, herkes dua ediyor benim için. Beşiktaş büyük bir kulüp. Hepimiz burada aile içindeyiz. Mesela bugün antrenmana gittim. Çünkü küçük çocuklar sürekli dua ediyorlar. İnşallah güzel geçer. Hepsini yenersin, madalyanı alırsın diye. Ve bu beni motive ediyor. İlk zamanlar şey diyorlardı işte, kadın olduğum için kadınlar spor mu yapar, güreşçi mi olur? Bir sürü ama ben o sözleri başarılarımla yendiğimi düşünüyorum. Şu anda olimpiyata gidiyorum. Avrupa Dünya Şampiyonu oldum ama olimpiyat gerçekten çok başka bir şey. Bütün en iyi sporcuların, dünyaca ünlü sporcuların katıldığı bir yer. Bu sene de en iyi şekilde temsil edeceğim. Geçen bir buçuk haftalık iki katlı İki haftalık kampımız vardı Ankara'da. Güzel bir şekilde çalıştık. Son kampımızda olimpiyat kampına gireceğiz. Çok heyecanlı ve biraz riskli ama inşallah ben elimden geleni yapacağım. Hedefim tabi ki her sporcunun da hedeflediği gibi olimpiyat şampiyonu olup Beşiktaş'ımıza, kulübümüze altın madalyayla dönmek istiyorum. Ve İstiklal Marşımızı olimpiyat şampiyonu olarak okutmak istiyorum. İnşallah nasip olur. Ben elimden geleni yapacağım." dedi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker