DİMES, Tokat’ın ekonomik kalkınmasında öncü rol üstlenen, hem çiftçilere hem de istihdama büyük katkı sunan bir marka olarak dikkat çekiyor. Son teknolojiyle donatılmış Tokat fabrikasında, el değmeden üretim yapan DİMES, ürünlerini robotik sistemlerle dolumdan paketlemeye kadar titizlikle gerçekleştiriyor. DİMES’in OBSESSO, COOL ve MILKSHAKE markalarıyla dünya pazarında büyük adımlar atması, yabancı marketlerde DİMES ürünlerini görmek artık bir sürpriz olmaktan çıkarıyor.A W659078 03

DİMES’in Başarısının Arkasındaki Güç: Vasfi Diren ve Ailesi

DİMES’in başarı hikayesi, kurucusu Vasfi Diren’in çocuklarına bıraktığı mirasla ve Diren ailesinin üçüncü kuşak temsilcilerinin yönetiminde devam ediyor. Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan DİMES Holding, Tokat’ta doğan ve büyüyen bir marka olarak öne çıkıyor. Türkiye’nin meyve suyu sektöründeki liderliği, hem ulusal hem de uluslararası arenada başarıyla sürdüren DİMES, Tokat’ın gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

Thumbs B C A91Edd34Cca629Ff6107B5Fd5772E12E (1)

Yenilikçi Üretim Anlayışı ve Global Başarı

DİMES, yenilikçi üretim anlayışı ve son teknoloji kullanımı sayesinde dünya pazarında adından söz ettiriyor. OBSESSO, DİMES COOL ve MILKSHAKE gibi markalarla, uluslararası pazarda da önemli bir yer edinen DİMES, Türk meyve suyu sektörünün global yüzü olarak tanınıyor.

A W000302 02

DİMES’in Geleceğe Yönelik Stratejileri

DİMES Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Tokat Milletvekili Orhan Ziya Diren, Tokat Haber Gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Nurhan İçmez’e DİMES fabrikasını gezdirerek önemli bilgiler paylaştı. Diren, Tokat’taki baba mirası fabrikanın yanı sıra İzmir ve Aydın’da bulunan fabrikalarda da üretime ve istihdama katkı sağlamaya devam ettiklerini belirtti.Whatsapp Image 2024 08 23 At 13.55.06 (3)

Kırmızı et tüketimi lüks oldu Kırmızı et tüketimi lüks oldu

Diren açıklamasında, "Türkiye’de ve dünyanın 100’ü aşkın ülkesine DİMES markamızla ulaşıyor, stratejik ülkelerimizde de küresel ölçekte pazara yön veren markalar yaratıyoruz. Çalışanı odağına alan ve çalışanın gelişimine değer katan kurumsal bir yapıyız. Sürdürülebilir değer modellerimiz ve iş stratejilerimizle bütüne yayılan faydayı önceliklendiren bir sosyal şirketiz. Mucizesine yıllardır tanıklık ettiğimiz tarım ürünlerini sanayinin odağına alıyoruz; sürekli dinlediğimiz tüketicilerimizin beklentilerini karşılayan, ülkemizde ve dünyada pazara yön veren, üreticinin emeğine değer katan besleyici, keyifli ve inovatif markalara dönüştürüyoruz." ifadelerini kullandı.74255290 3

Ayrıca, "Köklerimizden gelen bir kalite sorumluluğuna sahibiz. Bu sorumluluk duygumuzla tohumdan, evlerinize giren DİMES ürünlerine kadar tüm süreçleri titizlikle yönetiyoruz. Biz buna, DİMES güvencesi diyoruz. Tüm ekosistemlerimizde tarım üreticilerimiz, iş ortaklarımız ve diğer tüm paydaşlarımızla tüm çalışmalarımızı, güvene dayalı ilişkilerle sürdürüyoruz. Doğaya ve insana duyduğumuz sevgi ve saygıdan aldığımız güç ve azimle, kökleri ve değerleriyle bağını koparmadan geleceği yakalayabilen bir marka olarak yolculuğumuza, ilk günün heyecanı ve yeni değerler sunan yenilikçi adımlarla devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

 

Muhabir: Burhan Arar