Bursa Gemlik'te genç yetenekler desteklenecek Bursa Gemlik'te genç yetenekler desteklenecek

Togü Sınav1

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde geçtiğimiz yıl başlatılan yeni gelen öğrencilere yönelik barınma danışma hattı uygulaması bu yıl da aktif hale getirildi. 

Aa 20240504 34460865 34460863 Togu Abd Ve Avrupadaki Filistin Destekcisi Akademisyen Ve Ogrencileri Tokata Davet Etti Tokat Haber1

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ın girişimleri ile kurulan hat üzerinden yeni kayıt öğrencileri barınma konusunda yetkililerden bilgi ve destek alabilecek.

Aa 20240504 34460865 34460864 Togu Abd Ve Avrupadaki Filistin Destekcisi Akademisyen Ve Ogrencileri Tokata Davet Etti Tokat Haber1

Rektör Yılmaz yaptığı açıklamada, öğrencilerin Tokat’a ve Üniversiteye gelirken zorluk yaşamamaları ve kötü niyetli kişilere karşı farkında olmaları için barınma ve ulaşım ile ilgili destek hattı kurulduğunu belirtti. 

Tokat Habertogü Danışma1

Rektör Yılmaz, suç işleyen kişiler ve örgütlerin barınma bahanesi ile öğrencilere yaklaşabileceğini ifade ederek yeni gelen öğrencilerin terör ve suç örgütlerine karşı da dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Bu gibi durumlarda öğrencilerin Tokat Emniyet Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabileceklerini belirtti.

Muhabir: Mihriban Koçaker