Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Başka ülkelerin sularında da avcılık yapabilmeniz için önemli çalışmalar yürütüyoruz” Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Başka ülkelerin sularında da avcılık yapabilmeniz için önemli çalışmalar yürütüyoruz”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların yanı sıra çeşitli bölgelerde sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle Marmara, Kıyı Ege, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ile Antalya, Osmaniye, Hatay, ve Samsun çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla karşılaşacak.Tokatta Cifte Kabus Yasanacakkar Yagmur Camur 1070E57 Tokat Haber

Tokat'ta Yağışlı Bir Gün Öngörülüyor

Tokat ve çevresinde, özellikle öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkisini göstermesi bekleniyor. Vatandaşların ani sel, su baskını ve yıldırım düşme risklerine karşı dikkatli olmaları gerekiyor.

Fırtına Uyarısı ve Çığ Tehlikesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın güneyi, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtınaların beklendiğini duyurdu. Ayrıca, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesinin devam ettiği belirtiliyor.

 

 

 

Editör: Nurhan İçmez