İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Atilla Bıyık, Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarete, Destek Hizmetleri Başkanı Uğur Çırak, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Uzm. Dr. Ünsal Durupunar ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Çakırtaş ve  Metin Koç'da eşlik etti.

Uzm. Dr. Atilla Bıyık, hastanede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, hastane personeli ve hastalarla görüştü. Ziyaret sırasında hastane hizmetlerinin kalitesi, hasta memnuniyeti ve sağlık hizmetlerinin etkinliği konularında detaylı incelemeler yapıldı. 

Yumurtalardaki numaralarla ilgili iddialara yanıt! Yumurtalardaki numaralarla ilgili iddialara yanıt!

Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, bölgedeki ruh sağlığı hizmetlerinin en önemli merkezlerinden biri olup, hastalara sunduğu kapsamlı tedavi ve rehabilitasyon olanakları ile dikkat çekiyor. Uzm. Dr. Atilla Bıyık, ziyaret sırasında hastanenin sağlık hizmetlerini daha da iyileştirmek adına atılacak adımlar için  görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Uzm. Dr. Bıyık, “Hastalarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Dr. Cevdet Aykan Hastanesi, ruh sağlığı alanında önemli bir rol oynuyor ve buradaki hizmetlerin kalitesini artırmak için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Bu ziyaret, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hasta memnuniyetinin artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: Halil İbrahim Yel