AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, DEM Parti grup önerisi üzerine AK PARTİ grubumuz adına söz aldı.
AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, "Her zaman söylediğimiz gibi, terör nereden gelirse gelsin lanetlenmelidir. Terörün dini, ırkı, milleti yoktur. FETÖ, PKK, DEAŞ, PYD/YPG hepsi bize göre terör örgütüdür. Tüm bu örgütlerin ortak özelliği, ülkemizin birliğine ve beraberliğine kastetmeleridir. Bugüne kadar olduğu gibi, her alanda teröre ve teröristlere karşı mücadelemiz sonuna kadar devam ediyor olacak.DEM Parti'li Hatibin hezeyanlarını kabul mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Tokat'ta üzüm hasadı yaptı: Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Tokat'ta üzüm hasadı yaptı:

"DÜNYAYA ÖRNEK BİR TERÖRLE MÜCADELE ORTAYA KOYDUK"
Tokat Milletvekili Arslan, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugüne kadar bütün dünyaya örnek bir terörle mücadeleyi ortaya koyduklarını söyleyen Milletvekili Arslan, "Hem sınırlarımızın içinde hem sınırlarımızın dışında biz, DEAŞ'la büyük bir mücadele verdik, vermeye de devam ediyoruz" dedi. 

DEAŞ'TEN 10 YILDA 38 BİN 473 KİŞİYE ADLİ İŞLEM
 Mustafa Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugüne kadar 1 Ocak 2014-1 Şubat 2024 tarihleri arasında DEAŞ'la mücadelede yapılan soruşturmalar kapsamında 38 bin 473 kişi hakkında adli işlem yapılmıştır. Türkiye'ye yapılacak en büyük haksızlık DEAŞ'la mücadeleyi küçük görmektir. Biz 2016 yılında 15 Temmuz darbesinin hemen akabinde DEAŞ'la mücadele anlamında Fırat Kalkanı Operasyonu'nu gerçekleştirdik; bugüne kadar bunları yaptık, bundan sonra da terörün her türlüsüyle mücadele etmeye devam edeceğiz."

Muhabir: Mihriban Koçaker