Tokat Merkez Geyras Mevkii Kaleardı Mahallesi'nde yer alan 89 metrekarelik dükkan, icradan satışa sunuluyor. İlan.gov.tr'de yer alan ilana göre, bu değerli mülkün muhammen bedeli 3.829.325 TL olarak belirlendi. İşte bu dükkan hakkında bilmeniz gereken detaylar:

Muhammen Bedel ve Dükkan Özellikleri

Tokat ili, Merkez, Kaleardı Mahallesi’nde bulunan 89,63 metrekarelik kargir dükkan vasıflı taşınmaz, üzerinde 59,76 metrekare tek katlı, tek bölmeli dükkan nitelikli betonarme karkas yapıya sahiptir. Bu taşınmaz, imar planı kapsamına alınmış olup, Tokat Sanayi Sitesi’nde yer almaktadır.

Kırmızı et tüketimi lüks oldu Kırmızı et tüketimi lüks oldu

Konum ve Ulaşım

Dükkan, Tokat Belediye Başkanlığı’na kuş uçuşu yaklaşık 2,33 km, Tokat Devlet Hastanesi’ne ise kuş uçuşu yaklaşık 1,6 km mesafede bulunmaktadır. Bu merkezi konum, dükkanın ulaşım açısından oldukça avantajlı bir noktada olduğunu göstermektedir.

Satış Şartları ve Görseller

Satışa konu olan dükkanın ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve detaylı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/29 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. İlgilenenler, esatis.uyap.gov.tr üzerinden gerekli bilgileri edinerek tekliflerini verebilirler.

Muhabir: Mihriban Koçaker