Tokat'ta tün kadın kooperatiflerini tek çatı altında toplayan Tokat Kadın Kooperatifleri'nin Taşhan'da geçtiğimiz haftalarda açılan satış noktasında kadın kooperatifleri tarafından üretilen sağlıklı katkı maddesiz birçok ürün bulunuyor. 

Tokat Haberyöresel (2)İçerisinde katkı ve koruyucu bulunmayan dalından sofranıza sunulan ev yapımı Akasya reçeli , Akzambak reçeli, Süt reçeli, Kayısı reçeli, Gül reçeli, Çilek reçeli, Çıtır kabak reçeli, Kuşburnu, Kızılcık marmelatı gibi birçok lezzetli ürünün hazırlanarak satışa sunulduğu Taşhan'daki satış noktasında birbirinden lezzetli ürünler var. 

Çeltek: “Türkiye’nin Gündemi Anayasa Değil Ekonomidir” Çeltek: “Türkiye’nin Gündemi Anayasa Değil Ekonomidir”

Tokat Haberyöresel (1)Tokat'ın yöresel lzzetlerinden; Et Dolması, Bakla dolması, Zeytinyağlı sarma, Tırtıl Baklava gibi birçok lezzet için Tokat içi siparişler Taşhan Satış ofisinden yapılabiliyor. 

Tokat HaberkurabiyeEv yapımı, içinde katkı ve koruyucu madde bulunmayan sofralarınız da lezzet ve sunumlar  için harika bir tat seçeneği olacak Süt reçeli ve kuşburnu marmelatı ile hazırlanan tadımlık kurabiyeler satış noktasında yerini aldı.

Muhabir: Mihriban Koçaker