19 Eylül’de Tokat’a Elektrik Molası: Hangi Saatlerde, Nerelerde Kesinti Yaşanacak? 19 Eylül’de Tokat’a Elektrik Molası: Hangi Saatlerde, Nerelerde Kesinti Yaşanacak?

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan önemli atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü, il emniyet müdürlükleri, büyükelçi atamaları ve üniversite rektörlüklerine yönelik atamalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla resmiyet kazandı.

Tokat İl Emniyet Müdürlüğüne Yeni Atama

Atama kararları kapsamında Tokat İl Emniyet Müdürlüğü’ne Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Faruk Aydın getirildi.  Tokat İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Armağan Adnan Erdoğan ise Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

Armagan Adanan Erdoğan

 Diğer Atamalar

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanırken, Bursa Valiliği’ne ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız getirildi. Ayrıca, Adıyaman, Aksaray, Amasya, Antalya, Aydın, Bayburt, Bolu, Çanakkale, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Karaman, Kütahya, Niğde, Sinop ve Yalova gibi birçok ilde emniyet müdürlüklerinde yeni atamalar gerçekleştirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda Terfiler

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, yaş haddinden dolayı emekliye ayrılırken, yerine Orgeneral Ali Çardakçı atandı. Ayrıca Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde birçok rütbe terfisi yapıldı. Bu kapsamda, Jandarma Genel Komutanlığı’nda 1 Korgeneral, 2 Tümgeneral, 3 Tuğgeneral ve 16 Albay bir üst rütbeye terfi etti.

Büyükelçiliklerde Görev Değişimi

Hırvatistan Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği görevine Göç Politikaları ve Vize İşlemleri Genel Müdürü Hayriye Nurdan Erpulat Altuntaş atanırken, bu atama 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 3 ve 3’üncü maddeleri gereğince gerçekleştirildi.

 

 

Muhabir: Burhan Arar