Uzun yıllardır kullanılmayan ve atıl durumda bulunan Tokat-Gümenek eski yolu Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun talimatlarıyla yeniden trafiğe açılacak.

Tokatlı Sürücüler Sivas Yolu’ndaki 3 Kavşak İçin Yeşil Dalga İstiyor Tokatlı Sürücüler Sivas Yolu’ndaki 3 Kavşak İçin Yeşil Dalga İstiyor

Bölgede devam eden çalışmaları teknik ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 10 yıldır yapılamayan çalışmaların yapıldığını belirtti.
Gümenek Yol3

ALTERNATİF YOLLARLA ŞEHRİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ
Başkan Yazıcıoğlu devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Doğancıbağları Mahallesi’nde atıl halde bulunan ve zamanla kapanan eski Gümenek yolumuzu baştan sona düzenliyoruz. Yol genişletme, yol düzenleme çalışmalarımızın ardından yaklaşık 3 km uzunluğundaki yolumuzu yeniden trafiğe açacağız. Üretken Belediyecilik anlayışımızla göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kentimiz için çalışmaya, üretmeye canla başla devam ediyoruz. Kentimizin en önemli sorunlarını çözerek, trafiği rahatlatmaya, ulaşımı daha kolay hale getirmeye gayret ediyoruz. Alternatif yollar, güzergâhlar ile şehrimizi daha sağlıklı bir şekilde büyütmeye devam edeceğiz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Tokat Belediyesi/Bülten