Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü'nde iki yeni atama yapıldı. Dr. Üyesi Abdulgafur Alim Uçar, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'na atanırken, Dr. Öğr. Üyesi Uğur Özsoy Genel Cerrahi Anabilim Dalı'na getirildi. Bu önemli atamalar, üniversitenin sağlık alanındaki akademik birikime yenilikler ve deneyimler katacak.

Abdulgafur Alim Uçar Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'na yapılan atama, Dr. Öğr. Üyesi Abdulgafur Alim Uçar'ın göreve başlaması ile gerçekleştirildi. Uçar'ın yeni görevinde, kadın sağlığı ve doğum alanındaki deneyimlerini ve uzmanlığını üniversitenin eğitim ve uygulamaların bir araya gelmek üzere kullanacağı belirtildi.

Uğur Özsoy Genel Cerrahi Anabilim Dalı'na Atandı

Üniversitenin Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda ise Dr. Öğr. Üyesi Uğur Özsoy'un görevlendirilmesi. Özsoy, genel cerrahi alanında geniş bilgi ve deneyimle bu yeni görevinde, tıp fakültesinin eğitim ve araştırma faaliyetlerine önemli katkılarda bulunuyor.

iPhone 16 Pro Max Türkiye fiyatları ne kadar kaç TL? İphone fiyatları 2024 iPhone 16 Pro Max Türkiye fiyatları ne kadar kaç TL? İphone fiyatları 2024

Muhabir: Mihriban Koçaker