Tokat-Niksar karayolundaki İl Emniyet Müdürlüğü önündeki kavşakta meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan bir araç, emniyet müdürlüğü bahçesine uçtu. Yaklaşık 2 metre yükseklikten bahçeye düşen araçta bulunan sürücünün kurtarılması için ekipler hemen çalışma başlattı.

Olay Yerinden İlk Bilgiler

Kazanın meydana geldiği kavşakta sık sık benzer olaylar yaşanıyor. 2021 yılında da benzer bir kazanın meydana geldiği bu kavşakta, yol yapımında hata olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Vatandaşlar, yetkililerden bu kavşakta gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor.

Sürücünün Durumu

Sürücünün araçtan çıkartılması için ekiplerin yoğun bir çalışma başlattı. Tokat’taki bu kavşakta meydana gelen kazalar, yol yapımında ciddi sorunlar olduğunu gösteriyor. 2021 yılında benzer bir kazanın meydana gelmiş olması, alınması gereken önlemlerin hala tam anlamıyla uygulanmadığını ortaya koyuyor. Bu durum, hem sürücüler hem de yayalar için büyük bir tehlike oluşturuyor.

Şanlıurfa’da 25 kişiyi 9 milyon lira dolandıran 4 zanlı tutuklandı Şanlıurfa’da 25 kişiyi 9 milyon lira dolandıran 4 zanlı tutuklandı

 Ayrıntılar gelecek....

Muhabir: Burhan Arar