Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından başlattığı değişim rüzgarını sürdürüyor. Göreve geldiği günden itibaren belediye birimlerinde kapsamlı değişiklikler yapan Başkan Yazıcıoğlu, Tokat Belediyesi’ne dört yeni müdürlük ekledi.

Yeni Müdürlükler:

Belediye Meclis toplantılarında alınan kararla Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Gelirler Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü kuruldu. Başkan Yazıcıoğlu, bu yeni müdürlüklerin, Üretken Belediyecilik vizyonu doğrultusunda belediye yönetimini gençleştirmeyi ve etkinleştirmeyi hedeflediğini belirtti.

Belediye Başkanı Yazıcıoğlu’ndan Açıklamalar

Başkan Yazıcıoğlu, yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Tokat Belediyesi’nin daha verimli işlemesi için çalışmalarımıza başladık. Genç, dinamik, liyakatli, işinde uzman ekip arkadaşlarımızı belediyemiz bünyesine kazandırarak, mevcut birimler içerisindeki yapıların daha aktif olmasını sağladık." dedi.

Kentsel Dönüşüm Müdürü Görevde

“Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Tokat’ın en acil sorunlarından birine çözüm getirecek. İnşallah yapacağımız çalışmalarla Tokat’ımızın bu sorununu çözmüş olacağız.” diyen Yazıcıoğlu, yeni kurulan müdürlüklerin Tokat’ın kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Başkan Yazıcıoğlu’ndan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı: Milli Sorumluluğa Vurgu Yaptı Başkan Yazıcıoğlu’ndan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı: Milli Sorumluluğa Vurgu Yaptı

Üretken Belediyecilik ve Vizyoner Kadro

“Tokat’a hizmet etmek, babamın bana bıraktığı en büyük mirastır. Hayallerimiz var, projelerimiz var, yapacağımız yatırımlar var. Tüm bunları gerçekleştirmek için Üretken Belediyecilik anlayışımızla, hiç kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan değerli ekibimizle gece gündüz demeden Tokat’ımıza hizmet etmeye, canla başla çalışmaya gayret edeceğiz.” diyen Başkan Yazıcıoğlu, yeni belediye başkan yardımcıları ve müdürleriyle Türkiye’ye örnek olacak bir ekip oluşturduklarını söyledi.

Tokat’ın Geleceği İçin Kararlıyız

Yeni müdürlüklerin ve müdürlerin Tokat’a hayırlar getirmesini dileyen Başkan Yazıcıoğlu, “Tokat’ımız için birlikte görev yaptığımız tüm mesai arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilerim.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

 

Editör: Nurhan İçmez