Özel Kalem Müdürlüğü’ne yapılan atamayla ilgili sosyal medya hesabından duyuran Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışını hakim kılmak için ‘Üretken Belediyecilik’ vizyonumuzla sorumluluk sahibi, liyakatli ve işinde uzman çalışma arkadaşlarımızla şehrimiz için canla başla çalışmaya, Tokat'ımızda değişime devam ediyoruz.

TOGÜ'de "Güncel Yaklaşımlarla Eğiticilerin Eğitimi Programı Atölye" çalışması başladı TOGÜ'de "Güncel Yaklaşımlarla Eğiticilerin Eğitimi Programı Atölye" çalışması başladı

Özel Kalem Müdürlüğü görevine atadığımız hemşehrimiz Öğretim Görevlisi Murat Ünalmış kardeşime başarılar diliyor; Tokat'ımıza, belediyemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

Öğretim Görevlisi Murat ÜNALMIŞ, 1980 yılında Tokat’ta doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimine Tokat’ta devam etmiştir. Lisans eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesinde, Yüksek Lisans eğitimini Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde tamamlamıştır. Doktora eğitimine Erciyes Üniversitesi İlaç Araştırma, Geliştirme ve Uygulama programında devam etmektedir.

2009-2019 yıllarında çeşitli eğitim kurumlarında yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.2019 yılında Iğdır Üniversitesine öğretim görevlisi olarak atanmış ve devamında Müdür Yardımcılığı, Öğrenci Dekan Yardımcılığı görevini yürütmüştür. 2021-2024 yılları arasında ise Amasya Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapmıştır. Öğr. Gör. Murat Ünalmış 2024 yılı Temmuz ayında Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun ataması ile Özel Kalem Müdürlüğü görevine başlamıştır.

Öğretim Görevlisi Murat Ünalmış,11 Temmuz 2024 tarihinde Tokat Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine atanmıştır. Dr. Ayşe Ünalmış ile evli olan Öğretim Görevlisi Murat Ünalmış iki çocuk babasıdır.

Muhabir: Burhan Arar