Tokat Belediye Plevne Spor Sezona Kötü Başladı... Tokat Belediye Plevne Spor Sezona Kötü Başladı...

Tokat Belediye Plevnespor, 2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig’de mücadele edecek. İstanbul’da gerçekleştirilen fikstür çekimi sonucunda Tokat Belediye Plevnespor'un bu sezonki maç programı belli oldu. 1. Grup’ta yer alan Tokat temsilcisi, yeni sezonda heyecan verici bir mücadele sergileyecek. İşte Tokat Belediye Plevnespor’un ilk hafta karşılaşacağı takım ve sezonun tüm fikstürü!

Tokat Belediye Plevnespor'un İlk Hafta Rakibi: Belediye Kütahyaspor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Tokat Belediye Plevnespor, sezonun ilk haftasında kendi evinde Belediye Kütahyaspor’u ağırlayacak. Sezonun ilk maçının Tokat’ta oynanacak olması, taraftarların ilgisini daha da artırıyor. Bu önemli karşılaşma, Tokat Belediye Plevnespor’un sezon başlangıcı için büyük bir önem taşıyor. Takımın hedefi, sezona galibiyetle başlayarak taraftarlarına moral vermek.

2024-2025 Sezonu Maç Takvimi

TFF 3. Lig’de 2024-2025 sezonu, 8 Eylül 2024 haftasında başlayacak ve ilk yarı 15 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. İkinci yarı maçları 19 Ocak 2025 haftası itibarıyla başlayacak ve sezon 26 Nisan 2025 haftasında oynanacak maçlarla tamamlanacak. 26’ncı hafta maçları, bayrama denk geldiği için hafta içi oynanacak. İşte Tokat Belediye Plevnespor'un 2024-2025 sezonu fikstürü:

Tokat Belediye Plevnespor’un Fikstürü
1. Hafta: Belediye Kütahyaspor (İ)
2. Hafta: Bursaspor (D)
3. Hafta: Kırşehir Futbol Spor Kulübü (İ)
4. Hafta: Bulvarspor (D)
5. Hafta: 23 Elazığ Futbol Kulübü (İ)
6. Hafta: Artvin Hopaspor (D)
7. Hafta: Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. (İ)
8. Hafta: Karşıyaka (D)
9. Hafta: Düzcespor (İ)
10. Hafta: Kuşadasıspor (D)
11. Hafta: Ergene Velimeşespor (D)
12. Hafta: Muş 1984 Muşspor (İ)
13. Hafta: Anadolu Üniversitesi (D)
14. Hafta: Kahramanmaraşspor A.Ş. (İ)
15. Hafta: Silifke Belediyespor (D)

İlk Hafta Maç Programı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta ilk hafta maç programı ise şöyle:

Artvin Hopaspor - 23 Elazığ FK
Bornova 1877 - Bulvarspor
Karşıyaka - Kırşehir FK
Düzcespor - Bursaspor
Tokat Bld Plevne - Belediye Kütahyaspor
Ergene Velimeşe - Silifke Bld.
Muş 1954 - Kahramanmaraşspor
Anadolu Üniversitesi - Kuşadasıspor

Sezonun Önemi ve Beklentiler

Tokat Belediye Plevnespor, 2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig'de başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Takım, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör ve futbolcular, sezon boyunca taraftarlarına keyifli ve başarılı bir futbol izletmeyi amaçlıyor. Takımın hedefi, 3. Lig'de zirveye oynayarak bir üst lige yükselmek.

Tokat Belediye Plevnespor’un bu sezonki maçlarını, Tokatlı taraftarlar sabırsızlıkla bekliyor. Takımın taraftar desteğiyle başarılı bir sezon geçirmesi ve ligde üst sıralara çıkması hedefleniyor. Özellikle iç saha maçlarında taraftarların oluşturacağı atmosfer, takımın motivasyonunu artıracak önemli bir faktör olacak.

Tokat Belediye Plevnespor'un fikstürünü yakından takip eden taraftarlar, sezonun başlamasıyla birlikte takımlarına tam destek verecekler. Sezon boyunca Tokat Belediye Plevnespor’un başarıları, şehirde büyük bir heyecan yaratacak.

Muhabir: Burhan Arar