TOFAŞ Kaptanı Geçim, Antalya kampını değerlendirdi TOFAŞ Kaptanı Geçim, Antalya kampını değerlendirdi

Tokat Belediye Plevnespor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Menderes Önkuzu, Spor Müdürümüz Arif Sağdıç'ın sorularını yanıtladı. Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Tesislerinde yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Önkuzu, yeni sezon hazırlıklarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirtti. Kamp sürecini tamamladıklarını belirten Önkuzu, "Öncelikle Tokat'ta 11-12 günlük bir kamp dönemi geçirdik. Bu süreçte transfer stratejimizi netleştirdik ve hocamızın belirlediği eksik bölgelere gerekli takviyeleri yaparak kamp dönemini tamamladık," dedi.

Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.35.00

Karakterli Futbolcular Takıma Kazandırıldı

Önkuzu, transferlerde önem verdikleri noktaların altını çizdi. Takımın Tokatspor’a ve şehre uygun, maneviyata önem veren, karakterli futbolcularla güçlendirildiğini belirtti. "Kamp dönemi bittikten sonra oyuncularımıza iki günlük bir izin verdik ve ardından tekrar toplandık. Şu anda maç haftasına yaklaşık 10-15 gün kaldı. İç sahada seyircimizle oynayacağımız Kütahya maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz, ilk maçımızda üç puan alarak sezona sağlam bir başlangıç yapmak ve hedeflerimize emin adımlarla ilerlemek," diye ekledi.Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.35.02

Yeni Transferler Yolda

Önkuzu, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. "Şu an için üst liglerden bir futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Detayları henüz açıklayamıyoruz, ancak bu transferi kısa sürede tamamlamayı ve oyuncuyu takımımıza kazandırmayı umuyoruz," dedi.

Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.34.59 (1)

Taraftar Desteği Başarı İçin Kritik

Takımın başarısında taraftar desteğinin kritik bir rol oynadığını vurgulayan Önkuzu, "Tokat’ta oynarken de dışarıda oynarken de her zaman taraftarlarımızın desteğini yanımızda hissettik. 12. adam olarak yanımızda olduklarında, içeride puan kaybetmemizin imkansız olduğunu biliyoruz. Taraftarlarımızdan, iyi günde kötü günde her koşulda bizimle yürümelerini istiyoruz," dedi. Ayrıca, sezonun başında elde edilecek iyi sonuçların önemine dikkat çekerek, "Bu uzun bir maraton, sezonun sonunun iyi olmasını diliyorum. İlk başlarda iyi gidip sonrasında şampiyonluk potasından çıkmanın bir anlamı yok," şeklinde konuştu.Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.35.02 (1)

Geçmişte Yaşanan Zorluklar ve Yeni Başlangıçlar

Geçen sezona dair bazı olumsuzlukları da paylaşan Önkuzu, "Geçen sene iskelet kadromuzu koruyup birkaç takviye ile yola devam etmek istedik, ancak bazı kişiler futbolcularla iletişime geçip çeşitli olumsuzluklar yarattı. Bu süreçte bizden yüksek ücret talep eden oyuncuların, başka takımlara daha düşük bedellerle imza attıklarını gördük. Bu nedenle, taraftarlarımızdan olumsuz bir durum yaşandığında birinci ağızdan bilgi almalarını ve spekülasyonlara kulak asmamalarını istiyoruz," dedi. Son olarak, yeni bir takım kurduklarını ve her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirterek, taraftarların sadece resmi açıklamalara ve yetkili kişilere itibar etmelerini istedi.

 Whatsapp Image 2024 08 27 At 10.35.02 (2)

Muhabir: Burhan Arar