Voleybol Erkekler 1. Lig ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor'un kulüp başkanı Eyüp Eroğlu, Galatasaray HDI Sigorta maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.
Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda Galatasaray HDI Sigorta ile karşılaştıklarını hatırlattı. Ligde ikinci yarının 3. hafta maçlarını oynadıklarını belirten Eyüp Eroğlu,"Galatasaray maçında iyi oynamadık. Maçı da 3-0 kaybettik. Galatasaray maçını kaybettiğimiz için üzgünüz. İnşallah en kısa sürede toparlanıp, üst sıralara doğru tırmanışa geçeriz. Bu yenilgi ile 10. sıraya geriledik" ifadelerini kullandı.
Eroğlu, hafta sonu sahalarında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını dile getirerek, "Galatasaray maçı artık geride kaldı. Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlanıp, kazanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Sahamızda oynayacağımız maçta taraftarlarımızın bizi desteklemelerini istiyoruz" dedi.
Tokat Belediye Plevnespor'da mağlubiyet üzüntüsü
Klüp Başkanı Eroğlu: "Galatasaray maçını kaybettiğimiz için üzgünüz. İnşallah en kısa sürede toparlanıp, üst sıralara doğru tırmanışa geçeriz" dedi.
Editör: Haber Merkezi
Yorumlar
Yerel Haberler
Trend Haberler

Tokat'ta Bereketli Topraklarda Yükseliyor Yatırımcılar Koşuyor Bu Kasaba Aşırı Değerlendi
Tokat'ta Ulaşımı Rahatlatacak Proje!

Tokat'ta 9 Yıl Sonra Kasaba Oldu Moğolistan Bozkırları Gibi Doğası Var İlerde Çok Değerlenecek Yatırımcılar Peşinde

Tokat Valiliği İnşaatı Durduruldu mu? İşte Gerçekler!

Türkiye'yi Doğudan Batıya Bağlıyor En Önemli Noktası Tokat'tan Geçiyor Türkiye'nin Lojistik Noktası

Tokat Belediyesi 11 Mart 2025 Salı İftar Çadırı Menüsü