Tokat Belediye Plevne Spor'un basın sözcüsü Muhsin Şenocak, spor müdürümüz Arif Sağdıç ile yaptığı açıklamada, 2023-2024 futbol sezonunun son iç saha maçı için büyük bir hazırlık içinde olduklarını belirtti. Şenocak, bu Pazar günü Tokat Gazi Osmanpaşa Stadı'nda oynanacak Bursa Yıldırım Spor maçını kazanarak play-off yolunda avantaj sağlamak istediklerini ifade etti.Whatsapp Image 2024 04 19 At 12.39.02 Tokat Haber

TFF 3. Lig: Turgutluspor: 1 - Efeler 09 Spor: 4 TFF 3. Lig: Turgutluspor: 1 - Efeler 09 Spor: 4

Play-Off İçin Kritik Puanlar

Takım olarak ilk hedeflerinin bu hafta sonu evlerinde oynayacakları maçtan üç puan çıkararak play-off şanslarını artırmak olduğunu vurgulayan Şenocak, sezonun son deplasman maçında İdaş Çatalca Spor ile karşılaşacaklarını ve bu maçı da kazanarak üst düzey takımlarla evlerinde oynamayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, takımın moralinin ve havasının yerinde olduğunu, tüm sporcuların maç saatini sabırsızlıkla beklediğini ekledi.

Tokatlı Taraftarlara Çağrı

Muhsin Şenocak, son iç saha maçına tüm Tokatlı taraftarları davet ederek, biletlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Takımın başarısı için her türlü zorluğa göğüs geren sporcuları onurlandırmak ve play-off yolunda desteklemek amacıyla taraftarların bu önemli maçta tribünleri doldurması gerektiğini vurguladı.

Diğer Dikkat Çeken Gelişmeler

Tokat'ta meydana gelen son deprem, kaza haberleri ve Niksar ile Turhal'dan son dakika haberlerinin yanı sıra hava durumu bilgilerine de dikkat çekildi.

 
 

 
 

Muhabir: Kenan Kayhan