Tokat amatör küme ligi 2024-2025 sezonu için geri sayım başladı. Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Sezai Işkın, spor servisimize özel yaptığı açıklamada, Eylül ayında yapılacak olan amatör küme futbol ligi toplantısının ayrıntılarını paylaştı. Başkan Işkın, yeni sezonda amatör kümede mücadele edecek takım sayısının artmasını beklediklerini belirtti.

Çile dolu yaşantısı bestekar yaptı Çile dolu yaşantısı bestekar yaptı

Amatör Kulüplere Destek Mesajı
Başkan Işkın, "ASKF olarak her sezon elimizden geldiğince her takımımızın yanında olduk. Her takımımıza eşit ve adaletli bir şekilde destek vermeye çalışıyoruz," dedi. Ayrıca, kurallar çerçevesinde hareket ettiklerini ve futbolun gelişimine katkı sağlamak için çaba gösterdiklerini vurguladı. Bu sezon altyapı takımlarının sayısının artırılması için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

Şampiyonlar Bölgesel Ligde Mücadele Edecek
Işkın, Tokat amatör kümede il şampiyonu olan takımın gelecek sezon Tokat'ı bölgesel BAL liginde temsil edeceğini açıkladı. Bu sezon amatör kümede çok daha kaliteli maçların izleneceğini belirten Işkın, kulüplerin şampiyonluk hedefiyle güçlü kadrolar kurmak için şimdiden transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Eylül Ayındaki Toplantıdan Beklentiler
Başkan Işkın, Eylül ayında yapılacak toplantıda tüm kulüplerin görüşlerinin alınacağını ve lig takviminin belirlenerek hemen faaliyete geçileceğini söyledi. "Tüm kulüplerimize davetiye gönderip toplantının gününü belirleyip, hepsinin katılımları ile lig takvimini oluşturacağız," diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Nurhan İçmez