Tokat Milletvekilleri Av. Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleştirilen bu anlamlı ziyarette, milletvekilleri üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi aldı. Ayrıca yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı geçmesi temennisinde bulunarak üniversitenin gelişimi için desteklerini ifade ettiler.Whatsapp Image 2024 09 04 At 08.35.47

Yapımı Devam Eden Projeler Yerinde İncelendi

Ziyaretin ardından, Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz ve beraberindeki heyet ile birlikte yapımı devam eden yeni rektörlük binası, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) binası, üniversite camisinin inşaatı ve Hukuk Fakültesi binası gezildi. Milletvekilleri bu projeler hakkında ayrıntılı bilgi alırken, inşaat sürecinin ne durumda olduğu ve projelerin tamamlanma tarihleri hakkında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlhan Çeltek’ten teknik bilgiler aldılar.Whatsapp Image 2024 09 04 At 08.35.43

İzinsiz Park Sorunu Tokat’ın Kalbinde Büyüyor: Eski Valilik Binası Otopark mı Oldu? İzinsiz Park Sorunu Tokat’ın Kalbinde Büyüyor: Eski Valilik Binası Otopark mı Oldu?

Katılımcı Kadro

Ziyaret sırasında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Yusuf Temur, Doç. Dr. Şahin Sözen, Prof. Dr. Uğur Akın ve Doç. Dr. Onur Saraçoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Talip Keskin de hazır bulundu. Katılımcılar, üniversitenin geleceğine yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.Whatsapp Image 2024 09 04 At 08.35.46 (1)

Tokat'ın Eğitim Yatırımlarına Verilen Destek

Milletvekilleri, ziyaretin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin bölgedeki önemine dikkat çekerek, üniversitenin eğitim yatırımlarının bölgenin gelişimine büyük katkı sağlayacağını vurguladılar. İnşaatı devam eden projelerin tamamlanmasıyla birlikte, üniversitenin daha modern ve işlevsel bir yapıya kavuşacağı belirtildi.

 Whatsapp Image 2024 09 04 At 08.35.44

 

Muhabir: Burhan Arar