Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu(36)'nun, son dönemde fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour'la (28) yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyordu. 

Ancak Uraz Kaygılaroğlu'nun gündem olma nedeni aşk değil sevgilisinin ilk sergisi için verdiği pozlar.  Sosyal medyada hızla yayılan o fotoğraflar tepkiye yol açtı.

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Sergide yer alan eserlerde başı kesik bir kadının yer alması tartışma konusu oldu. Tepkilerin odağındaki Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından özür mesajı yayınladı.
İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun özür mesajı: 
"Sosyal medya ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla"

CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı

U R A Z Ö Z Ü R

Muhabir: Mihriban Koçaker