Tokat Belediye Plevnespor’un teknik direktörü Yusuf Tokaç, Erzurum’da devam eden kamp sürecini ve takımın hazırlıklarını değerlendirdi. Spor Müdürümüz Arif Sağdıç’a açıklamalarda bulunan Tokaç, kamp ortamının son derece verimli geçtiğini ve futbolcuların performansından memnun olduklarını belirtti.

Tokat Belediye Plevnespor Kamp3

Kayseri Büyükşehir'den heyecanlı tenis turnuvası Kayseri Büyükşehir'den heyecanlı tenis turnuvası

Kamp Ortamı ve Çalışmalar

Teknik Direktör Yusuf Tokaç, Erzurum kampının hem teknik heyet hem de futbolcular açısından oldukça olumlu geçtiğini ifade etti. "Güzel bir kamp ortamı geçiriyoruz. Çalışma ortamımız kampta mükemmel. Eksik bölgelere futbolcuların katılımı ile daha da iyi olacağız. Şu ana kadar kamptaki çalışma ortamında futbolcularımızın performanslarından teknik heyet olarak mutluyum" dedi.

Tokat Belediye Plevnespor Kamp2

Hazırlık Maçlarında Performans Değerlendirmesi

Kamp boyunca yapılan hazırlık maçlarının önemine değinen Tokaç, tüm futbolculara şans verdiğini ve her oyuncunun performansını yakından takip ettiğini söyledi. "Bütün kadroda bulunan futbolcu arkadaşlarıma hazırlık maçlarında şans veriyorum; herkesin performansını görmemiz açısından bizim için iyi bir fırsat oluyor. Şu ana kadar oynadığımız 2 hazırlık maçında futbolcularımızın performanslarından memnunum. Bu maçlarda skorlar önemli değil, asıl önemli olan futbolcularımızın gösterdiği mücadele" şeklinde konuştu.

Tokat Belediye Plevnespor Kamp1

Önümüzdeki Maçlar ve Hedefler

Takımın önümüzdeki dönemde 2 hazırlık maçı daha oynayacağını belirten Tokaç, bu maçların Ağrı 1970 Spor ve Mardin 1969 Spor takımlarıyla yapılacağını söyledi. "Bu maçlarda da tüm sporcularıma forma şansı vermeyi düşünüyorum. Bizim için kampta çalışmaların sakatlıklar olmadan tamamlanması çok önemli. Eksik bölgelerimiz var, ancak kampta bunları gidermeye çalışıyoruz. İnşallah kamp dönüşü Tokat’ta yapacağımız çalışmalarla lige hazır olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Tokat Belediye Plevnespor Kamp

Sezon Öncesi Hazırlıklar

Tokat Belediye Plevnespor, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak için Erzurum kampında yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyor. Teknik Direktör Yusuf Tokaç’ın liderliğinde takım, eksiklerini gidermeye ve sezon öncesi en iyi formunu yakalamaya odaklanmış durumda. Kampın sonunda Tokat’ta yapılacak çalışmalarla birlikte, sezon için geri sayım başlamış olacak.

Muhabir: Burhan Arar