Iğdır Alagöz FK Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, istifası ile ilgili spor müdürümüz Arif Sağdıç’a önemli açıklamalarda bulundu. Geçmiş sezonlarda Tokatspor futbol takımı ile aynı grupta yer alan ve Sivas Belediyespor takımının da teknik direktörlüğünü yapan Bozkurt, ayrılış nedenlerini ve yaşanan süreçleri anlattı.

Şampiyonluk ve Zorlu Süreçler
Bozkurt, zorlu şartlar altında Iğdır Alagöz FK takımını şampiyon yaparak 1. Lig’e taşıdıklarını belirtti. “Final maçında Sivas’ta Trabzon temsilcisi Trabzon 1461 takımını 1-0 mağlup ederek şampiyon olduk. Futbolda her başarının arkasında zorlu virajları kazasız belasız geçmek var. Allah’a şükür biz de Iğdır Alagöz FK olarak ligde her engeli aşarak play-offlarda final oynayarak adımızı zor da olsa 1. Lig’e yazdırdık” dedi.

Farklı Sistemlerle Başarıya Ulaştık
Serdar Bozkurt, yıpranmış bir oyuncu grubuyla sahada farklı sistemler uygulayarak bu başarıları elde ettiklerini ifade etti. “Maçlara zaman zaman farklı sistemlerle çıkarak rakiplere iyi oyun fırsatları tanımadık. Sahada oyuncu gruplarımla bunu çok iyi uygulayarak bizi hedefe götüren skorlar alarak başarıları yakaladık” diye ekledi.

Sivas Belediyespor Taraftarlarının Etkisi
Final maçını eski takımı Sivas Belediyespor’un sahasında oynadıklarını belirten Bozkurt, taraftarların kendisini tanımasının da bir avantaj olduğunu söyledi. “Sivas Belediyespor takımını çalıştırmam ve taraftarların beni tanıması bizim için artı olarak hanemize yazıldı” dedi.

Antalya Muratpaşa'da sonbahar spor okulları Antalya Muratpaşa'da sonbahar spor okulları

Yönetimle Fikir Ayrılıkları
Bozkurt, transfer döneminde yönetimle yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle takımın başından ayrılma kararı aldığını belirtti.

 
 

 
 

Muhabir: Burhan Arar