Fenerbahçe'ye transferiyle gündeme gelen Dusan Tadic’in eşi Dragana Vukanac, taraftarların merak ettiği isimlerden biri. Sahadaki başarılarının yanı sıra, Tadic’in özel hayatı da ilgi odağı. Peki, Dragana Vukanac kimdir, Instagram hesabı var mı, kaç yaşında, nereli ve kaç çocuğu var? İşte bu soruların yanıtları ve Dragana Vukanac hakkında merak edilen tüm detaylar...

Dragana Vukanac Kimdir?

Dragana Vukanac, 2013 yılından bu yana Dusan Tadic ile evlidir. Üç çocuk annesi olan Dragana’nın çocuklarının isimleri Vasily, Veljko ve Tara’dır. Sırp asıllı olan Dragana, eşi Tadić ile Vojvodina’da oynadığı dönemlerde tanışmış ve uzun süredir mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Özellikle sade bir yaşam tarzı ve çocuklarına düşkünlüğü ile bilinmektedir.

Tadic Eşi Kimdir Ve Instagram Dragana Vukanac Kaç Yaşında Nereli Kaç Çocuğu Var3

Dragana Vukanac Kaç Yaşında ve Nereli?

Dragana Vukanac'ın yaşı hakkında kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, yaklaşık 35 yaşlarında olduğu tahmin edilmektedir. Kendisi de eşi gibi Sırp asıllıdır.

Tadic Eşi Kimdir Ve Instagram Dragana Vukanac Kaç Yaşında Nereli Kaç Çocuğu Var4

Dusan Tadic ve Dragana Vukanac’ın Özel Hayatı

Fenerbahçe’ye transferi sonrası İstanbul’a yerleşen Dusan Tadic, sahadaki başarısıyla öne çıkarken, eşi Dragana ile birlikte sade bir yaşam sürmeyi tercih ediyor. Çift, sosyal medyada ve kamuoyunda fazla görünmemeyi tercih ediyor, bu yüzden özel hayatlarına dair fazla bilgi paylaşılmamaktadır. Ailelerine odaklanan çift, medyadan uzak kalmayı başarmış durumda.

Tadic Eşi Kimdir Ve Instagram Dragana Vukanac Kaç Yaşında Nereli Kaç Çocuğu Var2

Dragana Vukanac'ın Instagram Hesabı Var mı?

Dragana Vukanac, sosyal medyada aktif değildir ve Instagram hesabında sadece üç fotoğraf bulunmaktadır. Bu, onu diğer futbolcu eşlerinden ayıran bir özellik olarak dikkat çekiyor. Birçok futbolcu eşi sık sık sosyal medyada aktif olurken, Dragana daha sakin ve gözlerden uzak bir yaşam sürmektedir.

Tadic Eşi Kimdir Ve Instagram Dragana Vukanac Kaç Yaşında Nereli Kaç Çocuğu Var8

Dragana Vukanac’ın Fiziksel Özellikleri

Dragana Vukanac, 1.67 metre boyunda ve 55 kilo ağırlığındadır. Kahverengi saçları ve kahverengi gözleriyle dikkat çekmektedir. Vücudunda şu anda dövme bulunmamaktadır.

Tadic Eşi Kimdir Ve Instagram Dragana Vukanac Kaç Yaşında Nereli Kaç Çocuğu Var10

Dragana Vukanac ve Dusan Tadic’in Çocukları

Dušan Tadić ve Dragana Vukanac’ın üç çocuğu vardır. İki oğulları, Vasily ve Veljko ile kızları Tara, ailelerinin merkezindedir. Dusan Tadic, çocuklarının bir gün kendi izinden gidip profesyonel futbolcu olabileceklerini düşünmektedir.

Tadic Eşi Kimdir Ve Instagram Dragana Vukanac Kaç Yaşında Nereli Kaç Çocuğu Var7

Gizemli ve Sade Bir Yaşam

Dusan Tadic’in eşi Dragana Vukanac, sade ve gizemli yaşam tarzıyla dikkat çekiyor. Medyadan uzak durmayı tercih eden Dragana, aile yaşamına ve çocuklarına öncelik veriyor. Sosyal medyada aktif olmaması ve gösterişten uzak durması, onu diğer futbolcu eşlerinden ayıran en belirgin özelliklerden biri. Tadic’in saha dışındaki hayatında en büyük destekçisi olan Dragana, futbolseverlerin merak konusu olmaya devam ediyor.

Sivasspor’da sakatlık şoku! Sivasspor’da sakatlık şoku!

Tadic Eşi Kimdir Ve Instagram Dragana Vukanac Kaç Yaşında Nereli Kaç Çocuğu Var9

Kaynak: BÜLTENLER