Tokat, Çorum’a Fark Atamadı Ama Amasya’yı Geçti Tokat, Çorum’a Fark Atamadı Ama Amasya’yı Geçti

Ekim ayında başlayacak olan Sivas-İzmir direkt uçak seferleri, Tokatlılar ve çevre illerdeki vatandaşlar için yeni bir seyahat seçeneği sunuyor. Uçuşlar, her Salı ve Cumartesi günleri yapılacak ve Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’ndan İzmir’e gitmek isteyenler için uçuş saatleri iniş 23:20, kalkış 23:55 olarak belirlendi. Seferler için belirlenen bilet fiyatı ise 1700 lira civarında.

Tokatlılar Neden Sivas'ı Tercih Ediyor?
Tokat Havalimanı'ndaki yoğunluk ve yüksek bilet fiyatları, bölgedeki birçok yolcuyu alternatif hava limanlarına yönlendirmiş durumda. İzmir’e uçmak isteyen Tokatlılar, Sivas’tan kalkacak olan bu seferleri tercih ediyor. Tokat Havalimanı'nda ise günlük karşılıklı İstanbul seferleri devam ederken, İzmir seferi için Pegasus ile yapılan görüşmeler şu ana kadar sonuçsuz kaldı.

Tokatlılar İçin Yeni Bir Alternatif
Tokatlılar için İzmir’e seyahatte yeni bir alternatif sunan bu uçuşlar, Tokat Havalimanı’ndaki fiyat artışları ve doluluk nedeniyle tercih sebebi olabilir. Sivas’tan İzmir’e yapılacak uçuşlar, özellikle ekonomik nedenlerle alternatif güzergâh arayan yolcular için çekici hale geliyor.

 
 

 

Muhabir: Burhan Arar