Garanti BBVA’dan Tokat'ta bireysel müşterilerine dijital taşıt kredisi! Garanti BBVA’dan Tokat'ta bireysel müşterilerine dijital taşıt kredisi!

Son dönemde art arda gelen zamlarla sigara fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Eylül ayında yapılan yeni zamlarla birlikte, sigara fiyatları bir kez daha cep yakıyor. ÖTV oranlarının da artmasıyla sigara fiyatlarında ciddi bir artış yaşandı. Ağustos ayında da zamlanan fiyatlar, Eylül’de gelen yeni zamlarla yeniden güncellendi.18759591 728Xauto

Pahalı Sigara Grubuna 3-4 TL Zam
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, pahalı sigara grubuna yeni bir zam yapıldığını duyurdu. Dündar, "Hayır olsun, sigaraya zam geldi" ifadeleriyle, zamlı fiyatların bugünden itibaren geçerli olacağını belirtti. Bu zam ile birlikte, sigara tiryakilerini yeni fiyatlar bekliyor.

Sigara Temmuz Dev Zam Tokathaber

En Ucuzu 72 TL, En Pahalısı 81 TL
Yeni güncellenen sigara fiyat listesine göre, en pahalı sigara 81 TL'ye, en ucuz sigara ise 72 TL'ye yükseldi. Sosyal medyada paylaşılan bu zamlı fiyat listesi, tiryakiler arasında geniş yankı buldu.

640Xauto

Sigaraya Kaç TL Zam Geldi?
Sigara fiyatlarına yapılan son zamla birlikte, pahalı sigara grubunda fiyatlar 3 ila 4 TL arasında artış gösterdi. Philip Morris (PM) sigara grubundaki bu fiyat değişikliği, bugünden itibaren geçerli olacak. Tiryakiler için sigaranın giderek daha pahalı hale gelmesi, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Sigara Zam

Zamlı Sigara Fiyatları Listesi
5 Eylül 2024 itibarıyla geçerli olan yeni fiyat listesine göre:

En pahalı sigara: 81 TL
En ucuz sigara: 72 TL
Bu fiyatlar, son dönemde artan ÖTV oranları ve maliyetlerle birlikte tiryakilerin daha fazla ödeme yapmasına neden olacak gibi görünüyor.

 

Muhabir: Burhan Arar