Sarıgül videonun ‘montaj’ olduğunu kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağını açıklamıştı. Atılan tweetler sonrası "Mustafa Sarıgül" etiketi X platformunda TT olurken infial yaratan iddiaya Sarıgül'den yanıt gecikmedi.

Tokat Habersarıgül3

Tokat’ta 7 Eylül Elektrik Kesintisi İçin Hazırlıklı Olun! İşte Etkilenen Bölgeler Tokat’ta 7 Eylül Elektrik Kesintisi İçin Hazırlıklı Olun! İşte Etkilenen Bölgeler

İlk paylaşımında "Hakkımda yayımlanan  video montaj,  şantaj,  tehdit  içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız.  Bize  ve aileme  bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız." diyen Sarıgül bugün bir video daha paylaştı. 

Bu videoda ise "Evet, 50 yıllık siyasi hayatımda çok zorluklarla, çok engellerle karşılaştım. Ama böylesine bir kahpelikle, böylesine aşağılık bir olayla karşılaşmadım.Gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkacak. Şunu bilmenizi isterim ki, vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yüzde yüz yenecek" dedi. 
Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir erkekle cinsel içerikli video ile ilgili yayın yasağı getirildi.

Muhabir: Mihriban Koçaker