İSTANBUL (AA) - Samsung'un yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonları MediaMarkt mağazaları ve online alışveriş sitesinde tüketicileri bekliyor.

MÜSİAD Bursa’dan Vali Erol Ayyıldız’a ziyaret MÜSİAD Bursa’dan Vali Erol Ayyıldız’a ziyaret

Şirketten yapılan açıklamaya göre Samsung'un yeni katlanabilir amiral gemisi akıllı telefonları "Galaxy Z Fold6" ile "Galaxy Z Flip6", lansmana özel cazip kampanyalar ve hediye orijinal kılıf seçenekleriyle MediaMarkt'ta satışa sunuluyor.

Samsung'un yapay zekayı mobil cihazlara taşıyan "Galaxy AI" yeniliklerine katlanabilir ekran deneyimiyle yeni bir yorum getiren, daha ince, hafif ve güçlü yeni "Galaxy Z Fold" Serisi, MediaMarkt mağazalarından ve online alışveriş mağazasından 28 Temmuz'a kadar ön siparişle satın alınabilecek.

Galaxy Z Fold'un geniş ekranı, Galaxy Z Flip'in "FlexWindow" özelliği veya "FlexMode" özelliği gibi birçok yönüyle Galaxy Z Serisi kullanıcıların yapay zeka yeteneklerini deneyimlemesini sağlıyor.

Samsung'un form faktörü inovasyonu geleneğinin temelleri üzerine inşa edilen Galaxy AI, "Galaxy Z Fold Serisi"nde yeni iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık çağına hız kazandıran güçlü, akıllı ve dayanıklı katlanabilir telefon deneyiminden faydalanıyor.

Galaxy Z Serisi için Samsung ayrıca kullanıcılara 7 yıl boyunca güvenlik, 7 nesil boyunca da işletim sistemi güncellemesi taahhüt ediyor. "Galaxy Z Fold6" gümüş, pembe ve lacivert renk seçeneklerinde mevcutken, "Galaxy Z Flip6" gümüş, sarı, mavi ve mint yeşili renk seçeneklerinde sunuluyor.

Kaynak: aa