2024-2025 futbol sezonunda 3. Lig’in çiçeği burnundaki takımlarından Kırıkkale Gücü, Tokat Spor’un eski teknik direktörlerinden Ercüment Coşkundere ile anlaşarak büyük bir adım attı. Coşkundere, spor müdürümüz Arif Sağdıç’a yaptığı açıklamada, yeni takımın hedeflerini ve beklentilerini paylaştı.

"Hedefimiz Şampiyonluk"

Ercüment Coşkundere, Kırıkkale Gücü takımının başına yeni teknik direktör olarak atandığını ve imzasını attıktan hemen sonra transfer çalışmalarına başladığını belirtti. "Yönetim kurulumuz, teknik kadromuz ve transfer komitemizle birlikte, yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen bir takım kurmak için acilen çalışmalara başladık" dedi. Coşkundere, ligde 3-4 takımın hedefe oynayacağını ve her takımın sezon başında şampiyonluk iddiası taşıdığını vurguladı.

"Kırıkkale'nin Adını Duyuracağız"

Yeni sezonda güçlü bir takım kurarak lige başlayacaklarını söyleyen Coşkundere, "Biz Kırıkkale Gücü olarak ne küme düşmeyi ne de play-off oynamayı hedefliyoruz. İyi bir takım kurarak Kırıkkale ismini futboldaki başarımızla duyurmak istiyoruz" dedi. Eski bir futbolcu ve tecrübeli bir teknik direktör olarak 2024-2025 futbol sezonunun tüm takımlara kazasız belasız, sakatlıklardan uzak bir yarış olmasını dilediğini belirtti.

"Tüm Takımlarımıza Başarılar Dilerim"

Coşkundere, "Futbolun doğasında şampiyonluk, play-off ve küme düşme vardır ve var olmaya devam edecektir. Biz de bu doğanın bir parçası olarak en iyi şekilde mücadele edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

 
 

Sivasspor, Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü Sivasspor, Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Muhabir: Burhan Arar