Karabük’te yolun karşısına geçen 11 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı Karabük’te yolun karşısına geçen 11 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı


Bu son dakika gelişmesinin ardından 'Reha Muhtar kimdir?' sorusu araştırılmaya başlandı. Reha Muhtar kimdir? İşte yanıtı.
REHA MUHTAR KİMDİR?
21 Temmuz 1959 İstanbul doğumlu olan Reha Muhtar, Türk televizyon programcısı, yorumcu ve haber sunucusudur. İlk, orta ve lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'nda bitirdi.
Gazeteciliğe 1980 yılında adım atan Muhtar, 1981'de Milliyet gazetesinin Ankara bürosunda dış politika ve siyaset muhabirliği yaptı. TRT'de çalıştı. "Ateş Hattı" programını hazırlayıp sundu.. 1993 yılında TRT'den ayrılarak Kanal D'ye geçti, ancak 1994’te Kanal D’nin satılması üzerine tekrar TRT'ye döndü. Ardından Star TV, Kanal D, Show TV gibi kanallarda ana haber sunuculuğu ve haber genel yayın yönetmenliği yaptı. Akşam Gazetesinde bir süre yazarlık yaptı. 
Şarkıcı Nilüfer ile bir dönem ilişki yaşayan Reha Muhtar'ın sanatçı ile Ayşe adında manevi bir kızı bulunurken Oyuncu Deniz Uğur'dan ikiz çocukları bulunuyor. 

Muhabir: Mihriban Koçaker