Türkiye’nin dört bir yanından gelen en iyi sokak dansçılarını bir araya getiren “Red Bull Dance Your Style” yarışmasının Türkiye Finali’nde, kazanan isim belli oldu. İzmir’de gerçekleştirilen ve kazananın seyirci oylarıyla belirlendiği bu heyecan dolu etkinlikte, Esila Mayadağ birinciliği kazandı. Mayadağ, 9 Kasım’da Hindistan’ın Mumbai kentinde düzenlenecek olan dünya finalinde Türkiye’yi temsil etme hakkı elde etti.

1725265653 M C R B D Y S T R Finals

Bu yılki Türkiye finali, Hip Hop, popping ve house gibi sokak danslarının en iyilerini belirlemek için birbirinden renkli anlara sahne oldu. Dans pistinde 16 yetenekli dansçı, izleyicilerin kırmızı ve mavi kartlarla oy kullandığı performanslar sergiledi. Heyecanın bir an bile dinmediği finalde, Esila Mayadağ, gösterdiği üstün performansla izleyicilerin favorisi olmayı başardı ve büyük ödülün sahibi oldu.

1725265656 M C R B D Y S T R Finals 3

Mayadağ’ın elde ettiği bu başarı, Türkiye’deki sokak dansı camiasında büyük bir yankı uyandırırken, Hindistan’da gerçekleştirilecek dünya finali için heyecanlı bekleyiş başladı.

1 Eylül’de 93. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen finalde dans pistlerini ateşe veren 16 yarışmacının kıran kırana mücadelesi keyifli anlara da sahne oldu.   

1725265657 M C R B D Y S T R Finals 4

Türkiye Birincisi Hindistan’da Ülkemizi Temsil Edecek 

İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere; 93. İzmir Enternasyonal Fuarı, İZFAŞ, Sneaks Up ve Özgörkey Otomotiv’in partnerliğinde gerçekleşecek Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’nde izleyiciler tarafından birinci seçilen isim, 9 Kasım’da Mumbai, Hindistan’da düzenlenecek Red Bull Dance Your Style 2024 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.    

1725265658 M C R B D Y S T R Finals 5

12 Savaşcı filminin çekimleri tamamladı 12 Savaşcı filminin çekimleri tamamladı

1725265659 M C R B D Y S T R Finals 6

Muhabir: Murat Onur/Bülten